Contacteaza- ne:tel: , fax:

Călătorii de afaceri


Weco-Travel este un lider pe piața de gestionare a calatoriilor de afaceri: detinem o retea de birouri in Romania, Polonia, Cehia, si Ungaria. Datorită investițiilor tehnologice, toate agențiile de turism Weco-Travel sunt legate printr-un sistem foarte eficient și modern. Acest lucru ne permite să ne deservim clienți, în conformitate cu standardele adoptate, indiferent de locația clientului. 

În calitate de acționar și singurul reprezentant al Radius Global Travel Management în Romania, oferim servicii clienților noștri în peste 80 de țări din întreaga lume. Cooperând cu Weco-Travel aveti o garanție de fiabilitate: apartenența la o organizație internațională, o acoperire și cunoștințe la nivel mondial, împreună cu acces la tehnologiile de stat-of-the-art utilizate în industria de turism de afaceri, cat si o respectarea a caracterului local al serviciilor și o garanție a siguranței. Misiunea noastră este de management al călătoriilor de afaceri profesionale și cuprinzătoare.

Noi răspundem la nevoile clienților noștri în mod proactiv, folosind tehnologii moderne. Gama activitatilor noastre inglobeaza rezervarea biletelor de zbor și bilete de tren, rezervări hoteliere, servicii de închiriere auto sau servicii de viză, dar, de asemenea, o gamă largă de consultanță și servicii post-vânzare. Obiectivul Weco-Travel este de a optimiza costurile de deplasare de afaceri ale clienților noștri. Grație muncii consultanților noștri experimentați, reducem costurile legate de calatorii de afaceri. Economiile sunt, de asemenea, generate de reducerile care rezultă din acorduri tripartite cu subcontractanții cu care Weco-Travel negociază în numele clientului. Tuturor clientilor le sunt furnizate rapoarte detaliate, prezentând  performanta tranzacțiilor efectuate. Rapoartele sunt ajustate la cerințele și nevoile fiecărui client în parte. Calculele precise sunt posibile datorită rapoartelor de economisire avansate, care prezintă economiile rezultate din tranzacțiile individuale efectuate de către Weco-Travel. La începutul colaborării, Weco-Travel pregătește un program de sprijin de optimizare a costurilor, împreună cu clientul. Serviciile de consultanță urmăresc să examineze, să construiască și să pună în aplicare politica de călătorie în ceea ce privește optimizarea cheltuielilor în fiecare centru în care sunt generate costuri. Principiile cat si o politica de calatorie uniforma, în mod clar determina, ajuta, si genereaza economii suplimentare. În scopul optimizării costurilor calatoriilor de afaceri, un dedicat Key Account Manager analizează cheltuielile și negociază acorduri în numele dumneavoastră.

Weco-Travel scade costurile de călătorie prin care propune opțiunea cea mai ieftină disponibilă în momentul rezervării. Grație tehnologiei corespunzătoare, cunoștințelor, experiența și angajamentul consultanților noștri, putem oferi servicii profesionale pe deplin.