Contacteaza- ne:tel: , fax:

Călătorii de afaceri


Weco-Travel este un lider pe piața de gestionare a călătoriilor de afaceri: deținem o rețea de birouri în România, Polonia, Cehia, și Ungaria. Datorită investițiilor tehnologice, toate agențiile de turism Weco-Travel sunt legate printr-un sistem foarte eficient și modern. Acest lucru ne permite să ne deservim clienții în conformitate cu standardele adoptate, indiferent de locația clientului. 

În calitate de acționar și singurul reprezentant al Radius Global Travel Management în România, oferim servicii clienților noștri în peste 80 de țări din întreaga lume. Cooperând cu Weco-Travel aveți o garanție de fiabilitate: apartenența la o organizație internațională, o acoperire și cunoștințe la nivel mondial, împreună cu acces la tehnologiile state-of-the-art utilizate în industria de turism de afaceri, cât și o respectare a caracterului local al serviciilor și o garanție a siguranței. Misiunea noastră este de management al călătoriilor de afaceri profesionale și cuprinzătoare.

Noi răspundem la nevoile clienților noștri în mod proactiv, folosind tehnologii moderne. Gama activitaților noastre înglobează rezervarea biletelor de zbor și a biletelor de tren, rezervări hoteliere, servicii de închiriere auto sau servicii de viză, dar, de asemenea, o gamă largă de consultanță și servicii post-vânzare. Obiectivul Weco-Travel este de a optimiza costurile de deplasare de afaceri ale clienților noștri. Grație muncii consultanților noștri experimentați, reducem costurile legate de calatorii de afaceri. Economiile sunt, de asemenea, generate de reducerile care rezultă din acorduri tripartite cu subcontractanții cu care Weco-Travel negociază în numele clientului. Tuturor clientilor le sunt furnizate rapoarte detaliate, prezentând  performanța tranzacțiilor efectuate. Rapoartele sunt ajustate la cerințele și nevoile fiecărui client în parte. Calculele precise sunt posibile datorită rapoartelor de economisire avansate, care prezintă economiile rezultate din tranzacțiile individuale efectuate de către Weco-Travel. La începutul colaborării, Weco-Travel pregătește un program de sprijin de optimizare a costurilor, împreună cu clientul. Serviciile de consultanță urmăresc să examineze, să construiască și să pună în aplicare politica de călătorie în ceea ce privește optimizarea cheltuielilor în fiecare centru în care sunt generate costuri. Atât principiile cât și o politică de călătorie uniformă, în mod clar determină, ajută, și generează economii suplimentare. În scopul optimizării costurilor călătoriilor de afaceri, un Key Account Manager dedicat analizează cheltuielile și negociază acorduri în numele dumneavoastră.

Weco-Travel scade costurile de călătorie prin care propune opțiunea cea mai ieftină disponibilă în momentul rezervării. Grație tehnologiei corespunzătoare, cunoștințelor, experienței și angajamentul consultanților noștri, putem oferi servicii profesionale pe deplin.