Contacteaza- ne:tel: , fax:

Global

Weco-Travel a fost înființată în Polonia, în 1992, ca răspuns la nevoile în creștere ale clienților în domeniul călătoriilor de afaceri.

Clienții care au fost întotdeauna cel mai important lucru pentru noi și în special, nivelul de satisfacție și încredere al acestora. Grație celor de peste douăzeci de ani de experiență pe piața poloneză și a unei abordari individuale a nevoilor fiecărui client, putem lansa o cooperare pe termen lung cu numeroși parteneri.

In prezent, Weco-Travel este unul dintre liderii în domeniul serviciilor de turism de afaceri din Polonia, cât și în lume. Agentii Weco-Travel Group sunt de asemenea situate în afara Romaniei: în Ungaria, Republica Cehă și Polonia. Datorită investițiilor tehnologice, toate agențiile de turism Weco-sunt legate printr-un sistem foarte eficient și modern. Acest lucru ne permite sa ne deservim clienții în conformitate cu standardele adoptate și cu respectarea politicii de călătorie a acestora, indiferent de locația clientului. În plus, sistemul informatic implementat în Weco-Travel permite ca rapoartele avansate să fie generate pentru clienții sai, permitand un control continuu al cheltuielilor legate de călătoriile de afaceri și conectarea directă a sistemului de contabilitate Weco Travel în sistemul de contabilitate al clientului.

O soluție de acest tip oferă beneficii măsurabile, inclusiv o reducere a timpului necesar pentru afișarea tuturor cheltuielilor; în plus, scade numărul de angajați necesar pentru decontarea cheltuielilor de deplasare de afaceri. În curând, vom lansa, de asemenea, posibilitatea de a genera rapoarte direct de pe site-ul nostru. Această soluție va oferi clienților noștri acces la date referitoare la cheltuielile privind călătoriile de afaceri în orice moment dat. În calitate de acționar și singurul reprezentant al Radius Global Travel Management în Romania, oferim servicii clienților noștri în peste 80 de țări din întreaga lume.

Cooperarea cu Weco-Travel vă oferă o garanție de fiabilitate: apartenența la o organizație internațională asigură o acoperire și cunoștințe la nivel mondial, odată cu respectarea caracterului local al serviciilor și o garanție a siguranței financiare a tranzacțiilor dumneavoastră. Agentiile selectate ca membri ai Radius Travel trebuie să respecte criterii riguroase în ceea ce privește situația lor financiară și accesul la tehnologii de stat-of-the-art utilizate în industria turismului.

Începând să cooperezi cu Weco-Travel, puteți câștiga :

o economie de timp;

o reduceri a costurilor;

o Controlul detaliat al cheltuielilor;

o simplificarea procedurilor prin care se dispune de servicii;

o un partener de încredere;

o Accesul la tehnologii de clasă mondială.

Toate agențiile de turism Weco - posedă o licență de IATA (International Air Transport Association). IATA este cea mai mare și cea mai renumită organizație pentru transportatorii de transport aerian. IATA a stabilit tendințe în transportul aerian de pasageri de peste 60 de ani. În zilele noastre, IATA reunește 260 de linii aeriene renumite care deservesc 94% din traficul de pasageri regulat. IATA este o garanție de călătorie în condiții de siguranță și de servicii de încredere furnizate de Weco - Travel .