Contacteaza- ne:tel: , fax:

Echipa


La Weco-Travel, noi ne concentrăm pe construirea unor relații pozitive cu clienții și pe servicii de cea mai bună calitate. Standardul de cooperare pe care am reușit să-l atingem este rezultatul faptului că echipa noastră constă din oameni cu experiență îndelungată și care sunt în măsură să se concentreze nu numai pe dezvoltarea companiei, ci și pe evoluția personală.

Noi investim în mod sistematic în pregătire și introducem instrumente care permit companiei să ajungă la un înalt nivel și să sprijine mai bine partenerii de afaceri. Pentru clienții noștri, noi nu suntem numai organizatori de deplasări în interes de afaceri, ci în primul rând consultanți care recomandă alegerea unor soluții. De aceea, obiectivul nostru îl reprezintă o asistență cuprinzătoare.

O echipă bine integrată permite construirea unei companii moderne, inovatoare și prietenoasă cu clienții. Fundamentarea unor bune relații cu companiile aeriene, hotelurile, transportatorii, băncile, furnizorii de sisteme și alți parteneri nu ar fi fost posibilă fără oameni care se ajută unii pe alții zi de zi și își sprijină inițiativele.