Contacteaza- ne:tel: , fax:

Weco-Travel

Câteva cuvinte despre noi

Weco-Travel ofera servicii în România din 1998 pentru a indeplini nevoile in crestere ale clientilor privind solicitarile de corporate travel. Inca de la inceput, satisfactia clientului si încrederea acordata de acesta a reprezentat cel mai important aspect pentru noi. Datorita celor 18 de ani de experienta pe piata romaneasca de servicii individualizate cat si a atitudinii manifestata fata de nevoile fiecarui client, suntem mândri si ne putem lauda cu multe relatii pe termen lung cu clientii nostri.
In prezent, Weco-Travel este unul dintre liderii de piata in ceea ce priveste managmentul corporate travel în România, in zona CEE prin partenerii sai la nivel de Weco-Travel Grup si de asemenea, la nivel mondial.

Soluții tehnologice moderne

Weco-Travel este o companie inovatoare, orientată pe soluții tehnologice care permit deservirea cuprinzătoare a clienților și în conformitate cu așteptările acestora.- keep this also
Datorita investitiilor realizate in tehnologie, toate birourile Weco -Travel sunt legate printr-un modern si foarte eficient sistem informatic. Acesta faciliteaza deservirea clientilor nostri in conformitate cu standardele aprobate si mentinerea politicii Weco- Travel  CEE, indiferent de locatie. In plus, sistemul implementat si in reteaua Weco –Travel Romania faciliteaza generarea de rapoarte de travel avansate care sa permita controlul actual al cheltuielilor legate de calatoriile corporate cat si conectarea directa a sistemul de contabilitate Weco -Travel la sistemul contabil al clientului.
Acest tip de solutie ofera avantaje materiale asociate la o limitare a timpului necesar pentru executarea de lucrari contabile actuale cat si al resurselor umane implicate în procesul contabil. În curând, vom initia, de asemenea, optiunea de generare a rapoartelor direct de pe site-ul nostru. Aceasta solutie va permite clientilor nostri sa obtina accesul direct si confidential la datele privind cheltuielile derulate, în orice moment si confortabil.

În calitate de actionar si unic reprezentant in România al RADIUS U.S.A - Global Travel Management, oferim servicii clientilor nostri din peste 80 de tari. Cooperarea cu Weco-Travel va ofera garantia de fiabilitate a serviciilor prestate - ca membru al organizatiei asiguram un nivel global al cunostintelor mentinând în acelasi timp caracterul local al serviciilor prestate, garantie de siguranta a tranzactiilor dumneavoastra financiare - Biroul nostru distins cu statutul  de membru RADIUS U.S.A - Global Travel Management, trebuie sa respecte criterii stricte cu privire la situatia financiara si accesul la cele mai noi tehnologii aplicate în industria turismului.

Prin cooperarea cu Weco-Travel veti obtine:
•    Economie de timp
•    Reducerea reala a costurilor
•    Proceduri de control detaliate a cheltuielilor cu travel
•    Simplificarea procedurilor de comanda pentru servicii
•    Un parteneriat de încredere
•    Accesul la tehnologii la nivel mondial

Toate birourile Weco- Travel sunt acreditate de catre IATA - International Air Transport Association. IATA este cel mai mare operator pentru cooperare inter-companii aeriene în promovarea în conditii de siguranta, servicii de încredere, sigure si economice de zbor pentru beneficiul tuturo consumatorilor din lume. De peste 60 de ani, brandul IATA a tins catre dezvoltarea transportului aerian de pasageri. În prezent, IATA, cuprinde 260 companii aeriene în calitate de membri, asigurand servicii in proportie de 94% din traficul de pasageri regulat. IATA este garantia calatoriei in siguranta si fiabilitatea serviciilor prestate de Weco-Travel.

Experiența și bunele relații cu clienții

Clienții și partenerii de afaceri ai noștri ne-au acordat încrederea lor, întrucât noi suntem în măsură să cooperăm cu ei la cel mai înalt nivel și să implementăm chiar și cele mai dificile sarcini. Noi putem face acest lucru deoarece activitățile noastre se bazează pe sporirea calității serviciilor și pe investițiile în echipe. Această modalitate de operare oferă efecte reale. O poziție stabilă și puternică pe piață este de asemenea rezultatul cooperării cu oficiile partenere, companiile aeriene, transportatorii, instituțiile financiare, precum și cu furnizorii de sisteme IT. Mulțumită cooperării noastre cu Radius, dispunem de acoperire internațională și putem deservi chiar și cei mai mari clienți corporativi.
Noi ne bazăm întotdeauna cooperarea pe onestitate, încredere și înțelegere reciprocă. Din această cauză, noi am ajuns într-o poziție de care suntem mândri.