Contacteaza- ne:tel: , fax:

Evenimente Corporate


M.I.C.E. - Intalniri, conferințe, evenimente, expoziții

Weco-Travel Central Europe MICE Experts este parte a familiei Weco Travel care este focusat să devină liderul de piață în țările din Europa Centrală si Est cu creșterea cea mai rapida.

 Noi oferim servicii complete de Meetings, Incentive, Congresses si Expozitii în țările noastre din regiune cat si cele învecinate acestora.

 Va garantam experienta noastra, angajamentul personal, creativitatea și entuziasm unei echipe cu experienta de peste 10 ani !


Dedicam o divizie separata pentru organizarea evenimentelor, intalnirilor , reuniunilor, si conferințelor care funcționează în cadrul structurii Weco-Travel. Pentru un număr indelungat de ani, acesta divizie a asistat clienții noștri în realizarea obiectivelor de afaceri prin organizarea cuprinzătoare și profesională a călătoriilor de afaceri interne și externe, inclusiv integrarea de team building- uri , precum și congrese și conferințe științifice.

Avem, de asemenea, o garanție privind serviciile turistice. Ne dezvoltam competentele noastre participand  la training- uri, conferințe din industrie si  târguri. Călătorind împreună cu grupurile noastre, ne extindem experiența și ne lasam purtati de pasiunea de a călători.


Suntem conștienți de faptul ca succesul  il reprezinta înțelegerea nevoilor clientului și mentinerea unui contact permanent între beneficiar si prestator, pornind de la pregătirea unei scurte prezentari, până la selectarea unei oferte și implementarea  proiectului final. În etapa de ofertare, efectuăm o selecție atentă a programelor, locurilor și facilităților, recomandând clienților noștri cele care, în opinia noastră , si in opinia clientilor nostri, au fost cele mai bune si de neuitat programe în care scopul călătoriei a fost pe deplin realizat.

Romania, Europa, Orientul Mijlociu, America de Nord și de Sud sau Caraibe: fiecare destinație și locație pot fi prezentate într-un mod interesant și călătoria poate fi organizată excelent. Noi va oferim asistenta si creativitatea  echipei noastre cu experiența necesara organizarii călătoriei, astfel încât acesta să devină un eveniment de excepție în viața companiei dumneavostra.
Programele noastre sunt pregătite, cu scopul de a oferi satisfacția călătoriei și realizarea obiectivelor de afaceri.Dorim să va invitam sa puteti vedea nevoia de a încredința organizarea calatoriilor angajatilor si companiei dumneavostra de către o companie care furnizează astfel de servicii într - un mod profesionist, cooperant si cuprinzător.