Contacteaza- ne:tel: , fax:

Intâlniri

Ne ajutam clienții în procesul de pregătire și de punere în aplicare a unor astfel de proiecte.


Oferim si recomandam locații si atracții pe care noi le am verificat in decursul timpului pentru dumneavoastra. Vizităm locatii cu facilități specifice în numele dumneavoastra, monitorizam noi centre și cautam noi si interesante atracții locale. Din variatele si numeroasele noastre călătorii interne pe care le am organizat consideram ca suntem un partener de incredere, atât pentru clienți cât și pentru furnizori. Oferta de călătorii în străinătate se adresează echipelor dinamice de vânzări care, în timpul călătoriei, pot descoperi noi resurse și pot să se integreze. Excursii cu bicicleta în Irlanda, concursuri de schi în Austria, călătorii de agrement de iarnă în Alpii italieni și austrieci, cursuri de windsurfing în Grecia, kite surfing pe Tenerife, jeep safari în Dubai sau trekking Madeira. În acest sens, nu există nici o restricție și nici o limită! De asemenea, putem organiza picnicuri pentru ocazii speciale care, datorită formulei lor casual, sunt un element foarte important de relaxare, care să permită personalului să si refaca puterea de lucru pentru sarcini suplimentare și să permita fortificarea întreagii echipe.

De asemenea, incurajam organizarea excursiilor în orașele europene. Chiar și o scurtă pauză de la locul de muncă, un crawl bar de tapas din Barcelona, savurand o bere la Praga, o vizită la o fabrica de bere pentru degustare sau o bere in Praga sau Segway,  o plimbare în Malta, se poat dovedi a fi mai eficiente decât un lung sir de ore petrecute cu un trainer in sala de conferinte.


Reuniunile sunt o forma verificata a team-building urilor, care imbunătatesc relationarea la nivel de grup si alegerea de team leaderi.