Contacteaza- ne:tel: , fax:

Referinte


SC Reckitt Benkiser Romania SRL
SC Reckitt Benkiser Romania SRL

Catre cei care sunt interesati,

SC RECKITT BENCKISER ROMANIA SRL este client si partener de afaceri pe segmentui de servicii ticketing, cazari si evenimente corporate interne si externe )cu Weco-Travel T.M.C. SRL - Agentia Weco-Travel Romania incepand cu luna Noiembrie a anuiui 2010.

Precizam ca de-a lungul relatiei noastre de afaceri, agentia ne-a furnizat serviciile mentionate cu competenta si profesionalisnn, furnizand solutii adaptate necesitatilor noastre.

Recomandam Weco-Travel T.M.C. SRL - Agentia Weco-Travel Romania ca avand servicii performante si dedicate, de o calitate ireprosabila, cu un personal care furnizeaza, cu profesionalism si la timp , toate informatiile necesare bunei desfasurari a activitatii curente pe segmentului corporate travel&Events.

Cu consideratie,

Numele persoanei si functia
Kachel Arkadiusz (Finance Director Balkans)
SC RECKITT BENCKISER ROMANIA SRL

METRO RO
METRO RO

Scrisoare de recomandare

Compania METRO Cash&Carry Romania colaboreaza din anul 2012 cu agentia de turism  Weco-Travel Romania, fiind foarte multumita de calitatea, seriozitatea si eficienta serviciilor oferite in domeniu.

Apreciem Weco-Travel pentru promptitudinea si profesionalismul cu care a raspuns solicitarilor noastre si mentionam ca nu au existat incidente de natura sa pericliteze relatia noastra de colaborare.

Avand in vedere experienta societatii noastre in colaborarea derulata pana in prezent cu Weco-Travel, recomandam aceasta agentie celor interesati.
 
Cu considerarie,

Gabriela Popescu-Chiliment
Office Manager

Erste Group
Erste Group

Stimate Domn,

Prin prezenta va confirmam ca Banca Comerciala Romana impreuna cu subsidiarele beneficiaza de toate serviciile de travel oferite de catre partenerul nostra Weco-Travel.

Colaborarea cu partenerul nostra Weco Travel dateaza din iunie 2014, timp in care am beneficiat de servicii excelente din partea acestuia.

Apreciem profesionalismul,seriozitatea si proactivitatea cu care Weco-Travel s-a implicat pe intregul parcurs al derularii contractului si recomandam cu incredere aceasta companie pentru proiectele de travel.
 
Andreea Sabina Custura
Head of Local Sourcing RO
Erste Group Procurement

Novartis Pharma Services Romania
Novartis Pharma Services Romania

Catre cei care sunt interesati,

Novartis Pharma Services Romania SRL este client si partener de afaceri pe segmentul de servicii evenimente corporate externe ( emitere bilete avion intern si international, cazari interne si externe, mese, inregistrari participanti, transferuri specializate ) cu Weco-Travel T.M.C. SRL - Agentia Weco-Travel Romania, incepand cu luna Februarie a anului 2012.

Precizam ca de-a lungul relatiei noastre de afaceri, agentia ne-a furnizat serviciile mentionate cu competenta si profesionalism, furnizand solutii adaptate necesitatilor noastre.

Recomandam Weco-Travel T.M.C. SRL - Agentia Weco-Travel Romania ca avand servicii performante si dedicate, de o calitate ireprosabila, cu un personal care furnizeaza, cu profesionalism si la timp , toate informatiile necesare bunei desfasurari a activitatilor curente pe segmentul corporate travel si evenimente/congrese.


Cu consideratie

Raluca Marascu

Purchasing Manager

 

SONY
SONY

În iunie 2012, compania noastra a adoptat si implementat o nouă platforma a sistemului AeTM Amadeus e-Travel Management. Acesta a fost momentul în care am inceput colaborarea cu Weco-Travel, partenerul oficial Radius Travel în România. Weco-Travel România, companie afiliată grupului Weco CEE, a venit cu o gamă largă,  complexă si competitiva a serviciilor turismului de afaceri pentru nevoile companiei noastre: rezervări bilete de avion, hoteluri, călătorii de grup și asigurări de călătorie.

Consultantii prin maniera lor de a gestiona cererile noastre în modul cel mai precis și profesionist, au dovedit o flexibilitate si intelegere a nevoilor noastre, depășind deseori așteptările noastre.

Compania noastra avea nevoie de o integrare profesionala de plati a serviciilor de travel. Weco- Travel a fost un sprijin major în punerea în aplicare a programului Air Plus Corporate Card. Aceasta a permis ca întregul proces de rezervare și de plată sa ruleze fără probleme. Weco-Travel ne- a câștigat increderea prin standardul lor inalt de servicii prestate deseori depasindu- ne asteptarile prin orientarea de a ne satisface dorintele si nevoile.

Carmen Amarii
Asistent Administrativ
Sony Europe Limited Weybridge Sucursala Bucuresti

Lidl SRL
Lidl SRL

Pentru cei interesati,

Este placerea noastra de a recomanda serviciile departamentului de organizari evenimente ale Weco -Travel România cat si profesionalismul și implicarea echipei lor . Ne-am inceput colaborarea lucrand la primul eveniment major din luna maia anului 2015, cu ocazia Intalnirii  Nationale de Vanzari, care a avut loc la Poiana Brașov , în perioada 03-05.05.2015 , cu 400 de participanți , la Hotel Piatra Mare. Pe parcursul evenimentului, Weco -Travel ne-a oferit un excelent suport în furnizarea de servicii necesare , în special , atunci când agenția a delegat 2 persoane calificate pentru a ne asista și pentru a  ne sprijini in nevoile noastre, Dl. Cosmin Cristea și Dl. Mihai Vasile. am fost extrem de multumiti de dedicarea și atitudinea lor profesională de care acestia au dat dovada . Cu o foarte mare recunostinta ii recomandam și așteptăm cu nerăbdare colaborarea in viitoarele proiecte de succes ale companiei noastre.

Cu sinceritate,

Cristian Mihalache
Șef Departament Aprovizionare

Centrul de Radioterapie - AMETHYST CENTER
Centrul de Radioterapie - AMETHYST CENTER

Pentru cei interesati
 
Este placerea noastra de a recomanda serviciile Weco -Travel România cat si profesionalismul și implicarea echipei lor .
 
Colaborarea cu noi, Centrul de Radioterapie - AMETIST CENTER , a început din decembrie 2014.  In timpul acestei perioade,  acestia ne-au oferit un suport excelent in a ne obisnui cu prestarea de servicii la standarde inalte in privinta calatoriilor  de afaceri si organizarilor de evenimente, venind in intampinarea nevoilor noastre, si fiind extrem de multumiti de atitudinea si dedicarea lor profesionala.
 
Cu privire la acest aspect , am decis să extindem si sa recomandam parteneriatul nostru la celelalte 2 companii care fac parte din grupul nostru , AMETHYST RADIOTERAPIEI LTD . și RADIOTERAPIEI CENTER CLUJ .
 
Soluțiile și ideile pe care acestia ni le au oferit, ne- au satisfacut si indeplinit  nevoile și așteptările pe deplin,  și de asemeni , credem că acesta creativitate și competența care le apartine, a jucat un rol important, in timp ducand la succesul nostru în aceasta arie de servicii.
 
Ii recomandam cu incredere și așteptăm cu nerăbdare să lucram la alte proiecte de succes.