Contacteaza- ne:tel: , fax:

Rapoarte de afaceri

Rapoarte de afaceri

În funcție de nevoile clienților, noi putem pregăti fiecare raport referitor la cheltuielile companiei și deplasările în interes de afaceri ale angajaților. Un raport lunar privind cheltuielile conține detalii despre fiecare tranzacție finalizată într-o anumită lună: numele și prenumele călătorului, data deplasării, data rezervării, destinația, clasa de călătorie, numărul documentului, etc. Rapoartele sunt adaptate la cerințele individuale ale clienților noștri. Oferta noastră include de asemenea rapoarte care prezintă economiile generate pentru dvs. – fiecare tranzacție individuală este introdusă de către consultanții noștri. Facturile și rapoartele pot include informații suplimentare, cum ar fi centrul de costuri, numărul proiectului, divizia, etc.

Rapoarte de afaceri
Rapoartele analitice prezintă cheltuielile pentru deplasările în interes de afaceri, separate pe luni individuale și categorii (zboruri, hoteluri, trenuri, vize, închirierea de mașini, etc.). Rapoartele reprezintă un instrument indispensabil pentru analiza costurilor și pentru desfășurarea activităților în scopul de a asigura termeni de cooperare mai buni cu furnizorii.
Rapoartele pot fi de asemenea prevăzute cu Analiza Avansată a Rezervărilor, adică datele care menționează cu cât timp înainte au fost rezervate biletele de avion și și care a fost prețul mediu al acestora. Noi rezervăm deplasările în conformitate cu principiul “cu cât mai curând, cu atât mai bine” – cel puțin 14 zile înainte de plecare, întrucât aceasta asigură o mare varietate de tarife mai reduse și mai ieftine – putem să arătăm diferențele în prețurile medii ale biletelor, care rezultă din comenzile efectuate cu mai puțin de 14 zile înainte de plecare.
 
Rapoartele privind economiile au scopul de a arăta:
- utilizarea prețurilor speciale ale Clienților și Weco-Travel;
- o comparație între ofertele tuturor furnizorilor;
- creativitatea și experiența consultanților.
Datorită rapoartelor privind economiile, noi putem prezenta clienților informații detaliate despre cât de mult au fost micșorate cheltuielile lor legate de deplasările în interes de afaceri prin folosirea strategiei adoptate.
Toate rapoartele transmise de către Weco Travel prezintă informații sigure referitoare la cheltuielile noastre, pe baza cărora un Manager de Conturi specializat poate recomanda ce strategie ar trebui adoptată în scopul de a optimiza cheltuielile de călătorie în interes de afaceri.