EVENIMENTE PE TIMP DE IARNĂ

CONSOLIDAREA ECHIPEI ÎN ZĂPADĂ

Noi am organizat timp de mulți ani excursii pentru ski și snowboard în stațiuni vestite. Noi ne specializam în organizarea de călătorii în Franța, Italia, Austria, Slovacia, Cehia, Andorra, Elveția, Georgia și chiar în Canada și SUA.

Serviciile noastre sunt folosite de companii de talie mica și mijlocie, precum și de marile corporații. De asemenea, suntem bucuroși să vă ajutăm să organizați excursii pentru grupuri mici.

Timp pentru ski și snowboarding

Noi recomandăm numai locatii care asigură hoteluri de cea mai bună calitate, instalații moderne de ski, piste de ski bine pregătite, cu diverse niveluri de dificultate, peizaje montane uimitoare și o mulțime de atracții după ski.

DE LA RECOMANDARE LA ORGANIZARE

Noi preluăm întreaga organizare și procesul de logistică a călătoriei de la participanți. Noi ne adaptăm recomandările referitoare la locație și stațiunile de ski, după nivelul schiorilor.Ne îngrijim de siguranța clienților noștri, cooperăm cu instructorii pentru practicanții începători de ski și snowboarding. Noi alegem apartamente sau hoteluri plăcute și bine întreținute cu oferte extensive de spa și wellness și care sunt situate aproape de piste și de stațiuni binecunoscute. Oferim închirierea de echipamente de ski și transport pentru grup. Totodată, noi realizăm asigurarea adecvată pentru toți participanții.

Program însoțitori - exemple de atracții:

  • competiții sportive: slalom și concurs de coastă
  • integrarea pe piste – olimpiade corporatine
  • snowmobile
  • plimbări cu incaltaminte pentru zăpadă
  • cursa de conducere pe gheață
  • zboruri cu elicopterul sau balonul pentru vizualizarea peisajelor vârfurilor înzăpezite