APROAPE DE OAMENI, APROAPE DE AFACERI

Echipa noastră de Meetings&Events v-a sprijinit în realizarea obiectivelor dvs. de afaceri timp de aproape 18 ani, prin călătorii interne și externe planificate și implementate cu deosebită atenție, călătorii de stimulare și integrare, precum și congrese și conferințe științifice.

DESPRE NOI

De fiecare dată noi vă asigurăm sprijinul corespunzător în scopul de a defini cu precizie domeniile care asigură succesul unui anumit proiect – împreună, noi stabilim obiectivele de afaceri, grupul țintă, specificitatea evenimentului și toate celelalte componente foarte importante.

Valorile noastre

Siguranță și credibilitate

Siguranța și satisfacerea clienților sunt pentru noi de cea mai mare importanță și de aceea noi depunem toate eforturile pentru a vă ajuta să vă îndepliniți obiectivele de afaceri.

Lucrul în echipă

Noi apreciem ingeniozitatea, caracterul inovator și experiența tuturor colegilor noștri - acestea sunt atuurile noastre. Totodată, noi acordăm întotdeauna fiecăruia încredere și respect.

Corectitudine

Noi ne bazăm pe onestitate și, în acest fel, toate proiectele se implementează în conformitate cu etica profesională și respectul pentru colaboratorii și partenerii de afaceri ai noștri.

Responsabilitate

Noi lucrăm numai cu parteneri și furnizori siguri și de încredere.

Orientarea pe dezvoltare

Noi ne îmbogățim permanent cunoștințele și sporim portofoliul de servicii pentru a îndeplini toate așteptările.

Deschidere și inițiativă

Noi acționăm în mod creativ și responsabil, ținând cont de toate posibilele beneficii, implementăm și promovăm bunele practici CSR.