EVENIMENTE SPORTIVE INTERESANTE

Evenimentele sportive reprezintă o soluție unică deoarece acestea combină distracția la sporturi de înaltă clasă cu obiectivele de afaceri.

Acesta nu numai că sporesc motivația sau integrarea, dar întăresc și loialitatea clienților și angajaților și construiesc o imagine pozitivă a firmei dvs. De multe ori, aceste excursii cuprind elemente de instruire și de petrecere a timpului liber și sunt dedicate societăților comerciale și instituțiilor de orice mărime.

PENTRU ADMIRATORII SPORTURILOR

De asemenea, noi organizăm deplasări la meciurile din Liga Campionilor, Campionatele Mondial și European, precum și alte competiții prestigioase de fotbal. Vă vom duce la Formula 1, Moto GP, Marele Premiu de viteză, turneele de tenis de la Wimbledon și US Open, Campionatele Europene de Handbal și multe alte evenimente sportive.

NOI PREGĂTIM PROGRAME DE CĂLĂTORII CONFIDENȚIALE PENTRU B2B ȘI B2C - PENTRU ANGAJAȚII ȘI CLIENȚII SOCIETĂȚILOR COMERCIALE

Avantajul călătoriei noastre pentru evenimentul sportiv ales este un plan de acțiune detaliat, un grafic orar și o gamă largă de atracții însoțitoare. Noi preluăm toată logistica și organizarea călătoriei, precum asigurarea transportului, hoteluri, bilete de intrare, ghizi și asigurări.