MANAGEMENTUL CONFERINȚELOR ȘI INSTRUCTAJELOR CORPORATIVE

Conferințele și ședințele de instruire reprezintă un element important în desfășurarea efectivă a afacerilor din orice companie. Acestea fac posibile întâlniri în care experții pot împărtăși participanților cunoștințele și experiența lor.

Noi dorim să vă punem la dispoziție un spațiu favorabil pentru dobândirea de cunoștințe și schimbul de experiență între reprezentanții de afaceri. Prin urmare, noi alegem locurile în care puteți aplica bunele practici și sa găsiti inspirația prin care să vă perfecționați propriile afaceri și să dezvoltați lucrul valoros în rețea.

Noi cunoaștem faptul că multe elemente diferite pot afecta succesul unei conferințe, training sau întânire de afaceri. De aceea, noi conlucrăm îndeaproape cu dvs. și împărtășim responsabilități specifice. Sarcina dvs. este să elaborați elementele de substanță ale evenimentului, în timp ce noi ne ocupăm de organizarea generală și logistica acestuia. În timp ce organizăm evenimentele pentru Dvs. noi folosim tehnologii moderne care îmbunătățesc și facilitează sistemul de comunicare cu participanții, înregistrarea acestora, precum și asigurarea monitorizării întregului eveniment.

Indiferent de ce formulă de eveniment planificați să adoptați: conferință, instructaj, călătorie de integrare sau stimulare

echipele noastre din Varșovia, Budapesta, Praga și București va vor oferi un program special adaptat care vă vor satisface toate așteptările.