WECO-TRAVEL ESTE UNUL DIN LIDERII DIN DOMENIUL SERVICIILOR DE DEPLASĂRI DE AFACERI DIN ROMANIA ȘI DIN REGIUNE

Datorită investițiilor în noile tehnologii, toate birourile Weco Travel au fost conectate printr-un sistem IT foarte eficient. Aceasta ne permite să vă servim în conformitate cu standardele actuale și Politica privind Călătoriile, indiferent de locația în care s-a stabilit cooperarea inițial.

GLOBAL ȘI LOCAL

Noi avem propria rețea de agentii situate respectiv in Polonia, Ungaria, Republica Cehă și Slovacia, Romania.

Toate birourile noastre sunt acreditate de IATA – Asociația Internațională a Transportului Aerian. IATA este cea mai mare și cea mai reputată la nivel global organizație care reunește transportatorii aerieni.

FACEM PARTE DIN ORGANIZAȚIA INTERNAȚIONALĂ RADIUS TRAVEL

Aceasta asigură cooperarea cu parteneri din sectorul de deplasări de afaceri din peste 80 de țări din întreaga lume și ne permite să fim aproape de tendințe, cunoștințe și cele mai recente soluții tehnologice din lumea modernă a deplasărilor de afaceri. La nivel local și global, noi acționăm pentru consolidarea serviciilor de deplasări de afaceri.

DESPRE PARTENERUL NOSTRU – RADIUS TRAVEL

RADIUS TRAVEL este o companie globală de management al călătoriilor, care concepe și pune la dispoziție programe unice pentru companiile internaționale, prin intermediul unei rețele globale cu cele mai bune agenții de pe piață. Suntem unici reprezentanți in Romania ai companiei Radius Travel – Rețeaua Globală de Management al Călătoriilor. Obiectivul partenerului nostru este de a acționa la nivel global, iar acesta se realizează prin utilizarea experienței extensive în domeniul relațiilor internaționale, precum și datorită flexibilității în combinarea culturilor.