SIGURANȚA CĂLĂTORIEI

În calitate de companie TMC care operează în mai multe țări și cooperează cu clienți internaționali, noi suntem pe deplin conștienți de importanța luării în serios a situației legate de pandemia COVID-19.

De aceea, noi ne concentrăm atenția în primul rând asupra sănătății și siguranței. Prioritatea companiei noastre în această dificilă situație este să asigurăm continuitatea și calitatea superioară a serviciilor noastre, în timp ce asigurăm siguranța atât pentru clienți, cât și pentru angajații firmei Weco Travel.

Ca parte a structurii noastre organizatorice, a fost numită o echipă care să monitorizeze situația în mod permanent și să coordoneze toate măsurile luate. Pentru a îndeplini așteptările clienților și partenerilor noștri, vă invităm să vă familiarizați cu această pagină de informare de la Weco Travel.


Pagina de internet este destinată să prezinte informații și legături actualizate către surse care să vă ajute să fiți informați. Vă încurajăm să o verificați în mod regulat când ajung la dispoziție informații actualizate ca noi date.

Informațiile prezentate la secțiunea "Călătorie și Siguranță" sunt date numai în scop de informare și nu constituie nicio formă de recomandare juridică sau medicală. Informațiile nu sunt destinate să înlocuiască recomandări specifice în împrejurări specifice. Weco Travel nu răspunde față de utilizator sau oricine altcineva pentru niciun fel de pierderi, revendicări sau daune care rezultă în urma folosirii sau bazării pe conținutul acestei pagini de internet.

Puteți accesa pagini ale unor terțe părți prin hiper-legăturile din această pagină. Cu toate acestea, Weco Travel nu este responsabilă pentru informațiile postate pe paginile de internet ale terților sau pentru modalitatea și domeniul de procesare a datelor personale ale Utilizatorilor, care rămâne responsabilitatea exclusivă a acestor părți.

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să folosiți formularul de contact disponibil pe pagina noastră de internet.


WECO TIMATIC

Weco Travel vă oferă o platformă specială care vă va ajuta să găsiți rapid cela mai necesare informații despre călătoria dvs.

Un pachet complet de informații despre pașaportul dvs., cerințe pentru vize și sănătate, se află la imediata dvs. dispoziție.

Câmpurile "Destinație", "Naționalitate" și "Documentul deținut" sunt necesare pentru a continua mai departe. Cu cât mai multe detalii introduceți, cu atât mai precis răspuns veți primi. Informațiile sunt disponibile în limba engleză.


RECOMANDĂRI PENTRU CĂLĂTORI

Vă încurajăm să monitorizați paginile cu informații disponibile public care sunt sigure și răspund la situația globală în schimbare legată de pandemia COVID-19.

Pagina de internet a Republicii România încearcă să prezinte cele mai importante informații pentru cetățenii români în fiecare zi.

Serviciile guvernamentale din respectivele țări (lista este aici) vă vor prezenta toate informațiile de călătorie necesare.

Organizația Mondială a Sănătății (WHO) din cadrul Națiunilor Unite prezintă informații actualizate ddespre evoluția pandemiei în întreaga lume.

Pagina de internet oferă de asemenea o artă interactivă care reprezintă numărul actual al infecțiilor cu coronavirus din lume.

IATA (Asociația Internațională a Transportului Aerian), la care Weco Travel este afiliata inca din anul 1999, prezintă cele mai recente informații legate de cursele aeriene.

Va punem la dispozitie de asemenea o hartă interactivă care reprezintă situația curentă a curselor aeriene.

Uniunea Europeană oferă un instrument interactiv (disponibil de asemenea în alte limbi) care prezintă foarte multe informații despre călătorii, sănătate și siguranță în țările UE.


CĂLĂTORIA ÎN TIMPUL PANDEMIEI COVID-19

Călătoria cu avionul reprezintă unul dintre cele mai importante elemente ale deplasării de afaceri, prin urmare, pentru a vă satisface așteptările, vă prezentăm o grupare de legături care vă vor duce la secțiunea cu multe informații despre zborul pe timp de pandemie.

Știri – Linii aeriene

Știri - Aeroporturi

Aici veți găsi atât actualizări legate de călătoriile pe timpul pandemiei, cât și informații despre restituirile aplicabile și politica de anulare.


Pentru a facilita procesul de revenire la normalitate și a vă pregăti noile realități ale călătoriilor, echipa Weco Travel a pregătit o listă care cuprinde cele mai importante informații despre călătoria pe timp de pandemie și legături către știrile de la principalii noștri furnizori care operează pe piața din Romania.

Știri - Hoteluri

Știri - Autobuze / Autocare, Căi ferate, Închirierea mașinilor, Asiguratori


VĂ PREGĂTIȚI DE CĂLĂTORIE?

Iată câteva indicații și lucruri de ținut minte sau de verificat înainte de plecare pentru a vă asigura că întreaga călătorie se desfășoară bine și în siguranță.

  1. Verificați restricțiile de intrare în țara de destinație și posibila țară de tranzit. Puteți găsi toate informațiile de care aveți nevoie pe paginile de internet prezentate mai sus.

  2. Verificați dacă legătura dvs. este actuală. În acest scop, vă rugăm să contactați consultanții dvs.

  3. Dacă este posibil, faceți check-in online pentru zborul dvs. Multe companii aeriene, dorind să mențină un nivel de securitate corespunzător pentru călători, au introdus restricții de check-in la aeroporturi. Veți găsi legătura de check-in și informații detaliate despre aeroporturile dvs. pe bilet.

  4. Verificați dacă compania aeriană aleasă are restricții la bagajul de mână. Pentru a se asigura siguranța, unele companii aeriene au limitat numărul de articole care pot fi luate la bord. Informații detaliate puteți găsi aici.

  5. Planificați sosirea la aeroport cu ceva timp rezervă înainte. Din cauza introducerii de noi proceduri de securitate și check-in, timpul necesar pentru urcarea la bordul avionului poate fi prelungit.

  6. Dacă călătoriți cu o mașină închiriată, verificați procedurile implementate de firmele de închiriere de mașini.

  7. Monitorizați-vă sănătatea, în special temperatura și problemele de respirație. Sănătatea călătorilor este monitorizată în majoritatea aeroporturilor. Dacă aveți simptome de COVID-19, contactați serviciile medicale corespunzătoare și reprogramați călătoria.

  8. Acoperirea gurii și nasului este obligatorie pe întreaga durată a călătoriei in acest sens trebuie să aveți mască de protecție cu dvs. Dacă călătoria dvs. durează peste 3 ore, vi se poate cere să înlocuiți masca cu una nouă după o anumită perioadă de timp.

  9. Aveți grijă de igiena dvs., spălați sau dezinfectați mâinile frecvent pe toată durata călătoriei. Dezinfectanții sunt asigurați de aeroport la unele companii aeriene. O bună idee va fi să aduceți cu dvs. propriul dezinfectant (dar rețineți că pe durata călătoriei cu avionul, capacitatea recipientului nu trebuie să depășească 100 ml).

  10. Mențineți distanța socială sigură de câte ori este posibil. Urmați instrucțiunile angajaților aeroportului și companiei aeriene și respectați legile în vigoare.