NOI VĂ OFERIM O EXPERIENȚĂ EXTENSIVĂ ȘI CONSULTANȚĂ GENERALĂ PRIVIND SERVICIILE DE VIZĂ

Consultantul nostru vă va face recomandări și vă va ajuta să primiți și să completați documentele corespunzătoare, în scopul de a obține un pașaport sau un pașaport temporar. După completarea formalităților la un oficiu diplomatic, noi vă asigurăm pașaportul pregătit, împreună cu toate documentele necesare. Noi depunem toate eforturile pentru a vă asigura că informațiile prezentate în această secțiune sunt precise și actualizate. Cu toate acestea, pentru a vă spori siguranța și cunoașterea regiunii în care vă deplasați, noi vă recomandăm să vizitați pagina de internet a  Ministerului Afacerilor Externe,

Aici puteți găsi diverse informații necesare privind viza. Selectați o destinație pentru a primi accesul la materiale.
 • Alege țara
 • Arabia Saudită
 • Australia
 • Azerbaidjan
 • Bangladesh
 • Bielorusia
 • Birmania (Myanmar)
 • China
 • India
 • Canada
Colaps
Arabia Saudită
Regatul Arabiei Saudite este o țară deșertică, un stat musulman, care ocupă cea mai mare parte a Peninsulei Arabe. Se învecinează cu Irak, Iordania, Kuweit, Oman, Qatar, Emiratele Arabe Unite și Yemen. Capitală este Riad. În Arabia Saudită, toate normele religioase și morale ar trebui respectate cu strictețe, deoarece pot fi impuse sancțiuni severe. Limba oficială este araba.
Inapoi complet
Colaps
Australia
Australia este situată între Oceanele Indian și Pacific, la sud de Asia și la nord de Antarctica. Ocupă întregul continent, insula Tasmania și alte insule minore situate în apele înconjurătoare. Capitală Australiei este Canberra, iar cel mai mare oraș este Sydney. Cu o suprafață de aproximativ 7,6 milioane km2, Australia este a șasea țară ca mărime din lume. Datorită izolării geografice pe termen lung, are flora și fauna sa unice. Deși cea mai mare parte a Australiei este semi-aridă și uscată, continentul include o gamă variată de habitate, de la pădurile alpine la pădurile tropicale tropicale. Este o țară cu o societate multiculturală și o rată foarte mare de dezvoltare socială. Limba oficială este engleza.
Inapoi complet
Colaps
Azerbaidjan
Republica Azerbaidjan este situată în sud-vestul Asiei. Este limitata de Marea Caspică în est, Rusia în nord, Georgia în nord-vest, Armenia în vest și Iran în sud. Datorită diverselor terenuri, munți și a vecinătății „mării”, are un climat foarte divers, o floră și faună extrem de bogate. Azerbaidjanul este dezvoltat economic și social, iar nivelul său de dezvoltare poate fi comparat cu cel al țărilor din Europa de Est. Limba oficială este azeră.
Inapoi complet
Colaps
Bangladesh
Bangladesh este situat în sudul Asiei, în Golful Bengal, în Delta Gangei. Se învecinează cu India și Myanmar (Birmania). Bangladesh este o țară de câmpie și se află într-un climat tropical umed, cu vânt de muson. Temperatura aerului este ridicată pe tot parcursul anului și există două anotimpuri distincte: ploios și uscat. Este una dintre cele mai dens populate țări din lume, economia sa fiind bazată în principal pe agricultură. Capitală și cel mai mare oraș este Dhaka. Limba oficială este bengaleza.
Inapoi complet
Colaps
Bielorusia
Republica Belarus este cel mai mare stat fără acces la mare din Europa. Se află între Polonia în vest și Rusia în est, Lituania, Letonia în nord și Ucraina în sud. Populația Belarusului este de 9,5 milioane de locuitori, din care 70% vorbesc limba rusă. Limba oficială este bielorusa.
Inapoi complet
Colaps
Birmania (Myanmar)
Țară din sud-estul Asiei, care se învecinează cu Marea Andaman și sudul golfului Bengal. În nord și nord-est, Birmania se învecinează cu China, în est cu Laos și Thailanda, în vest cu Bangladesh și statele indiene Nagaland, Manipur și Mizoram. Ambele nume ale Birmaniei și Myanmar sunt utilizate în mod predominant, însă acestea variază în funcție de recunoașterea specifică a diferitelor țări sau a organizațiilor internaționale. Limba oficială este birmana.
Inapoi complet
Colaps
China
Republica Populară Chineză este o țară situată în Asia de Est. China se întinde pe o suprafață de 9.598.094 km², devenind a treia țară ca mărime din lume, în plus, ocupă locul 1 în ceea ce privește densitatea populației. Cea mai mare parte a țării este acoperită de munți, iar cea mai mare parte a teritoriului de câmpie este alcătuită din stepe și deșerturi din nordul țării. China se află în prezent pe locul doi în ceea ce privește economia mondială. Limba vorbită este mandarina.
Inapoi complet
Colaps
India
Republica India este o țară vastă din Asia de Sud-Est, care ocupă cea mai mare parte a subcontinentului indian, mărginită de Himalaya și Karakorum în nord, Marea Arabiei în vest, Golful Bengal în est și Marea Lacadivă în sud . India este a șaptea țară ca mărime din lume. Clima tropicală indiană variază în funcție de regiune: cea mai mare parte a nordului este muson tropical, sud-vestul este umed, partea de vest a Câmpiei Indo-Gangetice este uscată și există și climă subtropicală în munții din nord. Limba oficială este hindi și, în plus, există 21 de limbi în uz care sunt recunoscute și ca limbi oficiale în fiecare stat.
Inapoi complet
Colaps
Canada
Kanada Canada este a doua țară ca mărime din lume, acoperind cea mai mare parte a nordului Americii de Nord și o vastă zonă de la granița SUA în sud până la cercul polar polar din nord. Canada oferă o gamă largă de peisaje naturale și este împărțită în multe regiuni geografice. Este o țară bilingvă și multiculturală, cu două limbi oficiale: engleza și franceza.
Inapoi complet
 • Cambodgia
 • Kazahstan
 • Namibia
 • Rusia
 • Thailanda
 • Turcia
 • Uzbekistan
 • Vietnam
 • Statele Unite ale Americii
Colaps
Cambodgia
Regatul Cambodgiei este situat în sud-estul Peninsulei Indochina, în sud-estul Asiei, la granița cu Vietnamul, Laos, Thailanda și Golful Thailandei. În Cambodgia, există un climat tropical musonic, cu o împărțire clară în două anotimpuri principale: uscat și ploios. În provincia nordică Siem Reap, se află Complexul Angkor, care este unul dintre cele mai importante situri arheologice din Asia de Sud-Est și este cea mai importantă atracție turistică din Cambodgia. Limba oficială este khmerul.
Inapoi complet
Colaps
Kazahstan
Kazahstanul este o țară din Asia Centrală, care se extinde la est de la Marea Caspică până la Munții Altai și China în vest. De asemenea, se învecinează cu Kârgâzstan, Rusia, Turkmenistan și Uzbekistan și este cea mai mare țară interioară din lume. Clima este puternic determinată de locația specifică a Kazahstanului, adică în mijlocul continentului, departe de ocean, ceea ce împiedică masa aerului de mare să ajungă în Kazahstan. Prin urmare, clima țării este temperată, uscată și extrem de continentală. Această țară multietnică are doar 17,7 milioane de locuitori, ceea ce o face una dintre cele mai puțin populate țări din lume. Limbile vorbite sunt kazah și rusă.
Inapoi complet
Colaps
Namibia
Republica Namibia este o țară vastă, deși slab populată, situată de-a lungul coastei sud-atlantice a Africii, care se învecinează cu Botswana, Zambia, Zimbabwe, Africa de Sud și Angola. Clima Namibiei este tropicală și cea mai mare parte a zonei este ocupată de un vast platou interior, care coboară spre câmpia de coastă, unde se întinde deșertul Namib. Este prima țară din lume care include protecția mediului în constituția sa. Limbile vorbite sunt engleza și afrikaans.
Inapoi complet
Colaps
Rusia
Federația Rusă este cea mai mare țară din lume. Se află parțial în Europa de Est și parțial în Asia de Nord, limitând Oceanul Arctic în nord și cu 14 țări: Azerbaidjan, Belarus, China, Estonia, Finlanda, Georgia, Kazahstan, Coreea de Nord, Letonia, Lituania, Mongolia, Norvegia, Polonia și Ucraina. Clima Rusiei este în cea mai mare parte continentală temperată și polară, cu o mică parte a țării cu un climat musonic și un climat mediteranean subtropical în regiunea Mării Negre. Moscova este Capitală și nucleul puterii politice și centrul culturii și comerțului. Sankt Petersburg este al doilea oraș ca mărime din Rusia și un important port rusesc de pe Marea Baltică. Limba vorbită este rusa.
Inapoi complet
Colaps
Thailanda
Regatul Thailandei este situat în Asia de Sud-Est și se învecinează cu Laos și Cambodgia în est, Malaezia în sud și Birmania în vest și nord-vest. Thailanda este predominant o țară de câmpie, cu Menam Lowland situată în mijloc. În nord-est, Podișul Khorat este mărginit la sud de lanțul muntos Dongrak, iar de la câmpia Menam de Munții Phetchabun. Capitală Thailandei este Bangkok, iar limba vorbită este Thai.
Inapoi complet
Colaps
Turcia
Oficial, Republica Turcia, o țară situată între Europa și Asia, în Peninsula Anatolia din Asia de Vest, cu o mică enclavă în Tracia, în regiunea Balcanilor din Europa de Sud-Est. Turcia se învecinează cu Marea Mediterană în sud și est și cu Marea Neagră în nord, Armenia, Iran și Azerbaidjan (exclava Nakhchivan) în est, Georgia în nord-est, Bulgaria și Grecia în nord-vest și Irak și Siria în Sud Est. Turcia este o țară de munte cu peisaj montan. Localizarea Turciei este caracterizată de activitate seismică. Limba oficială este turca.
Inapoi complet
Colaps
Uzbekistan
Republica Uzbekistan este un stat terestru situat în Asia Centrală, la sud și sud-est de Marea Aral. Se învecinează cu Kazahstanul în vest și nord-est, cu Turkmenistanul în sud-vest, are o graniță scurtă cu Afganistanul în sud și Tadjikistanul și Kârgâzstanul în est. În cele mai vechi timpuri Drumul Mătăsii trecea prin aceste teritorii. Uzbekistanul este situat într-o zonă activă seismic. Limbile vorbite sunt uzbeca și rusa.
Inapoi complet
Colaps
Vietnam
Republica Socialistă Vietnam este situată în Asia de Sud-Est, pe Peninsula Indochina și se învecinează cu Republica Populară Chineză, Laos și Cambodgia. Este o țară foarte diversă în ceea ce privește clima și vremea. Este a doua țară din lume, după Brazilia, în ceea ce privește producția de cafea. Este renumita și pentru orez, ceai și tutun. Limba vorbită este vietnameză.
Inapoi complet
Colaps
Statele Unite ale Americii
Statele Unite ale Americii este o țară formată din 50 de state situate în partea centrală a continentului Americii de Nord. Statele Unite continentale se învecinează cu Oceanul Atlantic în est și cu Oceanul Pacific în vest. Au frontiere terestre cu Canada în nord și Mexic în sud. SUA au granițe maritime cu Bahamas, Cuba și Rusia. Statele Unite, cu dimensiunile sale mari și varietatea geografică, includ majoritatea tipurilor de climă. Statele Unite sunt a treia țară ca mărime din lume.
Inapoi complet