DESPRE WECO-TRAVEL

Grupul Weco Travel este una dintre cele mai recunoscute companii specializate in Travel Managementul calatoriilor care organizează deplasări de afaceri și in acelasi timp o marcă demnă de încredere în România. Noi prezentăm clienților noștri o ofertă atotcuprinzătoare în domeniul serviciilor integrate de consultanță și tehnologie în ceea ce privește managementul deplasărilor de afaceri și organizarea de evenimente.

FIRMA NOASTRĂ

În calitate de companie modernă de management al călătoriilor (TMC), noi investim în tehnologii astfel încât clienții, partenerii de afaceri și consultanții noștri să creeze și să beneficieze de ofertele cele mai potrivite bugetului, obiceiurilor și culturii corespunzătoare. Intenția noastră este să devenim principalul partener cu soluții pentru dvs. care aplică noile tehnologii și se preocupă de o experiență pozitivă a dvs. pe timpul călătoriei.

TIMP DE APROAPE 30 DE ANI, NOI NE-AM CONSOLIDAT RELAȚIILE CU PARTENERII:

Companii aeriene, furnizorii de servicii hoteliere și de sistem, deoarece aceștia sunt cei care reprezintă un fundament solid în afaceri. Noi ne-am bazat întotdeauna pe cooperare în niște relații corecte, cu încredere reciprocă și înțelegere.

ECHIPA

Succesul companiei Weco Travel este posibil datorită angajaților noștri. O echipă bine coordonată este în măsură să susțină o societate comercială modernă, inovatoare și prietenoasă.

Constituirea unor raporturi de bună calitate și valoroase cu companiile aeriene, hotelurile, firmele de transport, băncile, furnizorii de sisteme și alți parteneri nu ar fi fost posibilă fără oamenii care zi de zi se ajută unii pe alții și își sprijină reciproc inițiativele.

PERFECȚIONAREA MANAGEMENTULUI CĂLĂTORIILOR

Societatea noastră comercială prezintă o abordare orientată pe client. Nevoile specifice ale dvs. determină toate activitățile noastre, începând de la întrebuințarea și dezvoltarea competențelor angajaților noștri, până la modalitatea în care serviciile sunt prestate, logistica, infrastructura IT, și terminând cu atenția noastră deosebită în relațiile cu partenerii de afaceri.

Noi ne perfecționăm în mod constant, urmând cele mai recente tendințe din domeniul nostru de activitate, prin extinderea cunoștințelor și a schimburilor de experiență, în scopul de a împărtăși cu dvs. ceea ce știm noi. Ideea societății noastre comerciale este de a îmbunătăți raporturile dintre cumpărători și vânzătorii de servicii de călătorie.