Pornim într-o călătorie către un viitor durabil

Responsabilitatea și parteneriatul cu dvs. au fost elementele cheie ale strategiei companiei noastre încă de la început. În prezent, ne dezvoltăm strategia bazată pe principiile durabilității pe trei niveluri: managerial, social și de mediu.

Este o decizie conștientă, susținută de săptămâni de discuții și analize, de observare a tendințelor globale și, mai ales, reflectă valorile clienților noștri. Cu toții suntem responsabili pentru situația climatică actuală și doar împreună putem face mai mult pentru a minimiza impactul negativ al activităților noastre asupra mediului.

Credem în posibilitatea de a menține un echilibru între oameni, afaceri și mediul natural. Contribuția noastră la lupta împotriva schimbărilor climatice are ca scop reducerea impactului asupra mediului al serviciilor de călătorie de afaceri.

Dezvoltarea companiei in respect pentru mediu este una dintre prioritățile noastre. Suntem inspirați de agenda Națiunilor Unite pentru 17 Obiective de Dezvoltare Durabilă.

Punem accent pe educație și pe construirea încrederii între noi și partenerii noștri. Extinderea cunoștințelor și schimbul de experiențe ne apropie de o unanimitate în a acționa pentru un viitor mai bun. Sprijinăm clienții să își atingă obiectivele de dezvoltare durabilă, ajutându-i să colecteze date și să calculeze amprenta de carbon a călătoriilor de afaceri. Colectăm date în rapoartele „CO2 scăzut”. Acest lucru facilitează clienților noștri posibilitatea de a lua măsuri pentru a reduce emisiile de CO2 și să implementeze inițiative de compensare în beneficiul planetei.

Suntem de încredere - Afaceri responsabile

Începem schimbările de la noi înșine prin definirea propriei culturi a dezvoltării durabile. La Weco-Travel, vom cerceta și măsura și, în sfârșit, vom reduce amprenta noastră de carbon. Ne educăm despre activități ecologice generale. Atragem și promovăm cunoștințele de la partenerii noștri din industrie. Admirăm și suntem inspirați de

activitățile ecologice ale clienților noștri. Spunem „DA” principiului 3 x Mai puțin: deșeuri, plastic, hârtie. În curând vom anunța ambițiile și obiectivele specifice ale companiei. Activitățile pro-ecologice și pro-sociale devin stilul de viață al Weco-Travel. Dorim să încurajăm mai multe companii să ne calce pe urme.