WecoAcademy REPREZINTĂ UN PROGRAM ORIGINAL DESTINAT ANGAJAȚILOR WECO-TRAVEL

Obiectivul nostru este de a extinde cunoștințele, de a crește conștiinciozitatea față de activitatea desfășurată și inspirația în acțiune. Acest program este una din cele mai mari inițiative de resurse umane din societatea noastră comercială.

DEZVOLTARE CULTURALĂ

Noi considerăm că lărgirea orizontului de cunoaștere stimulează acțiunea. Noi avem grijă de echipa Weco Travel.

Noi influențăm cultura firmei prin angajarea unor persoane ambițioase și, mai presus de orice, prin sprijinirea acestora în toate provocările cu care se confruntă în fiecare zi. Împreună, noi creăm spațiul pentru dezvoltarea creativității. Noi avem în atenție și apreciem talentele din cadrul firmei.

WecoAcademy

Noi ne ajutăm colegii să devină specialiști și lideri din ce în ce mai buni. Am creat un program special de dezvoltare în Academia Weco, care se bazează pe valorile importante din Weco Travel – acestea sunt în principal curiozitatea, angajamentul și agilitatea. Pe durata derularii intalnirilor, noi ne împărtășim cunoștințele despre lumea aflată în schimbare, rolul tehnologiei în domeniul nostru de activitate și importanța compartimentelor individuale din cadrul societății comerciale.

De asemenea, noi ne încurajăm colegii să-și prezinte ideile. Angajații, conducerea, precum și invitați, de exemplu clienții, partenerii de afaceri, instructorii și mentorii, sunt implicați în întregul program. Noi implementăm programul Academiei Weco prin intermediul unor grupuri de lucru axate pe diverse calificări, conferințe și interviuri inspiraționale, precum și prezentări tematice.