EMOȚII REALE, IDEI INOVATOARE

Departamentul Meetings, Events&Incentive v-a sprijinit în realizarea obiectivelor de afaceri timp de aproape 15 ani. Acest departament va asigura călătorii interne și externe planificate și implementate cu atenție, călătorii de tip Incentive și integrare in companie, precum și congrese și conferințe științifice.

De fiecare dată când vă sprijinim în definirea tuturor domeniilor care vă asigură succesul activității – noi definim împreună obiectivul, grupul țintă, natura evenimentului și toate componentele acestuia. Noi facem recomandări privind destinația de ales, modul de planificare a bugetului și ce să includeți în program pentru grupul vizat.

APROAPE DE OAMENI, APROAPE DE AFACERI

Noi facem recomandări privind crearea unor programe strategice de management al reuniunilor în cadrul societății comerciale, la nivel local, regional și global. Noi elaborăm programe confidențiale de călătorii pentru B2B și B2E pentru angajații și clienții societății comerciale.

CELE MAI BUNE IDEI SUNT CREATE ÎN ECHIPĂ

Noi ne preocupăm de satisfacerea așteptărilor clienților noștri și ne preocupăm și de experiențele lor pozitive, și de aceea noi realizăm cooperarea cu echipele noastre de specialiști in organizarea M&C (Reuniuni și Conferințe) și I&E (Stimulente și Evenimente).

Echipa noastra de consultanti cu experienta are o abordare individuală față de fiecare client. Noi facem recomandări, sugerăm și indicăm destinații atractive. Noi furnizăm soluții care să asigure implicarea tuturor participanților. Prioritatea noastră este sa avem grijă de toate detaliile și să ne asigurăm că proiectul se desfășoară conform planului.