Tehnologie

Realitatea afacerilor în schimbare dinamică necesită nu numai inteligență, ci și deschidere spre acțiune. Utilizarea celor mai recente tehnologii și a managementului experiențelor trăite de clienți au o importanță strategică în societatea comercială a noastră. Automatizarea proceselor îmbunătățește considerabil serviciile pe care le prestăm, rezolvarea acestora, controlul costurilor și raportarea, ceea ce duce la servicii din ce în ce mai bune pentru clienți.

Experiența pozitivă la cel mai înalt nivel poate fi asigurată clientului numai dacă se depun eforturi permanente pentru a îmbunătăți procesele din cadrul întregii organizații. Conceptul de model clasic B2B s-a transformat într-o nouă realitate pentru noi, pe care l-am denumit Business to Business for Traveler - B2B4T. De aceea, noi combinăm serviciile cu tehnologiile moderne utilizate în domeniul deplasărilor de afaceri, ceea ce are ca rezultat managementul eficient, economic și sigur al călătoriilor.

SISTEMELE NOASTRE DE REZERVARE ONLINE SUNT INTUITIVE ȘI UȘOR DE UTILIZAT

Cu ajutorul acestora, puteți găsi rapid prețurile preferențiale pentru hotel, legături aeriene convenabile, oferte de închiriere a autoturismelor și puteți monitoriza situația rezervărilor dvs.
SISTEMELE ONLINE

Amadeus Cytric Travel

O platformă online prin intermediul căreia angajații firmei dvs. pot rezerva în mod independent biletele de avion, hoteluri și mașini. Rezervările se fac în conformitate cu prevederile politicii privind călătoriile, introduse în sistem. Sistemul suportă de asemenea controlul cheltuielilor pentru deplasările de afaceri.

Amadeus Mobile Messenger

Acesta monitorizează siguranța călătorilor pe întreaga durată a unei deplasări de afaceri. Aplicația vă permite să verificați rapid locația exactă și curentă a călătorilor, dar suportă și comunicațiile prin e-mail, mesaje scurte sau aplicații.

Rapoarte de afaceri

Qlik Sense este un instrument de raportare - gestionarea și monitorizarea cheltuielilor de călătorie. Acesta garantează o vizibilitate deplină a tuturor costurilor de călătorie.

Bee Office

Acest lucru economisește timp în contabilitate și, de asemenea, elimină documentele pe hârtie. Întregul proces de gestionare a călătoriei de afaceri are loc într-un singur instrument: de la revizuirea și aprobarea de către supervizor până la contabilizarea și controlul tuturor cheltuielilor legate de călătoria de afaceri.

Rydoo Travel & Expense

O platformă online care combină instrumentele pentru rezervarea și rezolvarea călătoriilor. Într-un singur loc vă asigurăm rezervările pentru avion, rezervările pentru hotel și închirierea autoturismelor. O soluție practică pentru societatea comercială este modulul Expense, datorită căruia este posibil să se rezolve cheltuielile de deplasare legate de deplasările de afaceri. Rydoo Travel & Expense este de asemenea disponibilă în varianta mobilă.

Weco Corporate Platform (MY-WCP)

O platformă pentru clienți, care reunește toate instrumentele online pentru managementul călătoriilor. Într-un singur loc vă puteți rezolva rezervările de avion, tren și hotel, precum și serviciile de închiriere a automobilelor. De asemenea, vă puteți analiza online toate rapoartele privind costurile și facturile.